IJszaak Gelateria Piaceri opeens gesloten

EIBERGEN – Inwoners vragen zich af waarom Gelateria Piaceri aan de Hagen opeens is gesloten. Eigenaar Marcus Föller kondigde in september nog aan dat hij in het najaar en winter gewoon open wilde blijven (zie eerdere bericht). Maar sinds enkele dagen zijn de deuren van de Eibergse ijszaak gesloten. “Ik heb besloten definitief te stoppen met de zaak. Recent heb ik een goed aanbod gehad bij een ander bedrijf. Dat heb ik met beide handen aangepakt. Reden? Ik ga voor zekerheid.” Volgens eigen zeggen heeft Marcus geen ruzie of andere conflicten gehad in Eibergen. “Ik wil iedereen bedanken!” Marcus heeft het pand voor een jaar gehuurd. Op dit moment is er geen overname kandidaat. Hietbrink is de verhuurder van het pand. De ondernemer zal binnenkort het pand wel weer te huur aanbieden.

Eerdere bericht: Gelateria Piaceri blijft in de winter geopend 

Deel dit artikel:

12 gedachten over “IJszaak Gelateria Piaceri opeens gesloten”

 1. Die andere op de Brink is ook al gesloten. Gaat de Gourmet in het voorjaar gewoon weer open? Wuestman blijft gewoon de beste!

 2. Ijs van bella italia was niet lekker en geloof niet dat deze zaak weer open gaat
  piacerie ijs was goed en niet duur

 3. @ Petra @Nico: Gourmet is al meer dan een jaar geleden opgevolgd door Bella Italia 🙂 Ze verkopen overigens veel meer dan alleen ijs. Op de deur hangt gewoon de mededeling dat ze in het voorjaar weer open gaan.

 4. Jammer, gedreven ondernemer die het beste ervan maakte in een moeilijke tijd met veel concurrentie (3 ijszaken op z’n klein dorp). En het ijs was er errrruuuggghhh lekker

 5. Weustman is gewoon zo goed dat het geen zin heeft voor een ander om te beginnen!
  Het zou mij een goed idee lijken dat weustman het pand van Hietbrink zou huren want hier kan je immers binnen zitten en dat is het enige wat mensen nu nog missen aan deze super goede ijsboer!!

 6. sjonge jonge jonge wat een geslijm zeg!!!
  ijs is ijs, het is maar welke leverancier je hebt of dacht je dat ze het zelf maken? Weusman heeft gewoon een goede naam en lekker ijs!

 7. @ johan

  Bij deze”, wuestman maakt al het schepijs zelf niks van een leverancier bij,muv grondstoffen om het te maken dan.Dus Johan zou zeggen kom langs en ervaar het maken van het ijs bij, Wuestman .ambachtelijk-ijspunt.nl.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven