Protestactie pomphouders zeer geslaagd

EIBERGEN/DEN-HAAG – (Grens)pomphouders uit de Achterhoek, Twente, Brabant en Limburg hebben afgelopen maandag letterlijk en figuurlijk wat los gemaakt in Den Haag. Ze gingen protesteren tegen de accijnsverhoging. De actie begon op de A12, daar werd een file veroorzaakt. Daarna ging de colonne richting het regeringsgebouw. De actievoerders – onder leiding van pomphouder Theo Geurts uit Eibergen – lieten flink van zich horen (zie video). Verschillende politieke partijen stonden klaar om hun zegje te doen. Onder andere CDA-kamerlid Pieter Omtzigt en Dion Graus (PVV). Ze droegen de pomphouders een warm hart toe (zie video). De belangrijkste tip was: bestook de eerste kamer en lokale politiek. “De actie is geslaagd. Vooral de media heeft alles goed opgepakt. Bijna alle zenders waren aanwezig. Ook gaat mijn dank uit naar politie Utrecht en Haaglanden. We zijn netjes begeleid en opgevangen”, zegt Geurts. “We blijven aankomende tijd strijden.”

Eerdere bericht: (Grens)pomphouders gaan actie voeren

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4246]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Protestactie pomphouders zeer geslaagd”

  1. Zolang deze dievebende er blijft zitten in Den Haag, zolang zullen ze ons blijven bestelen, dat gore tuig. Oprotten met Mark en zijn vriendje Diedrik, vuile graaiers.

  2. Ja, dit gaat echt helpen, vooral als zo’n figuur van de PVV zich er mee bemoeit… Als ik dat zou weten zou ik halverwege al omgekeerd zijn..

  3. @ piet.

    Zulke mensen als Robert moet je niet serieus nemen. Die blèren maar wat. En als je vraagt om argumentatie dan komen ze niet thuis. Of met een standaard antwoord racist….. Ter wijl ze zelf aan het oordelen zijn.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven