Meer vernielingen, ruit auto aan diggelen

tn_p2090038NEEDE – Niet alleen op het Busplein is afgelopen weekend een grote vernieling gepleegd. Ook elders in het dorp was het raak. In de nacht van zaterdag op zondag is er ook een ruit van een geparkeerde auto ingegooid. Het voertuig stond geparkeerd aan de Bergstraat. De eigenaar van de auto ontdekte de vernieling zondagmorgen tegen 05.00 uur. ”Ik heb toen meteen de politie gebeld maar die kwamen niet omdat ik geen dader(s) had gezien”, zegt hij. De achterruit van de auto is ingegooid met een straatklinker (zie foto). Eigenaar auto: ”Ik vermoed dat het te maken heeft met de vernieling op het busstation. Ze hebben volgens mij dezelfde klinkers gebruikt. Ik hoop dat mensen iets gezien hebben!” De politie heeft in ieder geval zaterdagavond één vandaal aangehouden (zie eerdere bericht hieronder).

Eerdere bericht: Vernieling en bedreiging op het Busplein

Foto’s NUB:
[nggallery id=4467]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Meer vernielingen, ruit auto aan diggelen”

  1. Bij mij ook gebeurd aantal jaren geleden, voor en achterruit eruit gegooid, politie komt idd niet.

  2. Waar gaat het heen met de jeugd. Fiets snachts gewoon lekker na huis ipv alles te vernielen.

  3. Het zal je maar gebeuren,heb je jaren gespaard voor een auto, en dan gooien ze alles stuk, waarom geen jeugd honk maken in de bastion, waar ze kunnen darten ,biljarten,of andere spellen doen. Haal ze van de straat, kunnen ze ook niets vernielen.

  4. Hallo,,ik lees hier,,waar gaat het heen met de jeugd? wie zegt dat het jeugd is geweest, vlak de volwassenen in neede niet uit, in neede geld de regel,,a,j naam hebt van vrog opstaon,ku,j lange blieven liggen,,,en zo ist

  5. En dan vinden ze het raar dat mensen een bijl Door de ruit slaan uit eindelijk. Drie keer raden waar de daders zitten. Bij het zwembad zeg ik je

  6. @anoniem volgens mij weet jy niet wat jy zegt wy maken misschien wel geluidsoverlast en rotzooi maar wij zijn al wel zo oud dat wij niet door neede trekken en de boel vernielen dus in het vervolg hou je je beter stil of anders kom je een keer langs bij het zwembad als je je stoort aan ons.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven