PR-stunt langs de N18 trekt veel bekijks!

EIBERGEN – Wat spookten de jongeren van Jong Gelre zondagmorgen 16 februari allemaal uit langs de N18 in Eibergen. Veel nieuwsgierige automobilisten wilden dat graag weten. Brullende motoren, rook en vooral veel gekkigheid. De eerste PR-stunt voor het ‘cross en partyweekend’ in Holterhoek trok veel bekijks (zie video). “We hebben met zijn alleen de spandoeken opgehangen in Eibergen en omgeving. Dit hebben we op een ludieke manier gedaan”, zegt Roy Hogemans. ”Kijk, dit spandoek heeft iets speciaals, de jongens hebben hem voorzien van een echte motor!” De gekkigheid werd uitgehaald op het aspergeveld (zie video en foto’s). Het crossevenement wordt gehouden op 29 en 30 maart. Meer op www.jonggelre-eibergen.nl.

Eerdere bericht: Spektakel tijdens cross- en partyweekend

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4478]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “PR-stunt langs de N18 trekt veel bekijks!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven