Burgemeester opent nieuwe dierenweide

EIBERGEN – Burgemeester Hein Bloemen heeft woensdag de nieuwe dierenweide – achter autobedrijf Berenpas – in Eibergen geopend (zie foto’s). Wekenlang hebben de kinderen van de Eibergse Jeugdtuin – samen met Jaap Kruidenier – de handen uit de mouwen gestoken. Het bestaande dierenverblijf van Jaap is opgeknapt en ingericht als kinderboerderij. Er is onder andere een schuilhut gebouwd. Die betaald is door lokale ondernemers. Tijdens de plechtigheid stond de Jeugdtuin een verrassing te wachten. De Rotary Club kwam een waardecheque van 6000,00 euro overhandigen (zie foto’s). Jeugdtuin Eibergen is nog steeds op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met de kinderboerderij. Ook zijn er nog kinderen welkom die het project ‘dierenverzorging’ willen volgen. Opgave bij Bert van den Berg:  06 22 84 18 32.

Eerdere bericht: Jeugdtuin Eibergen groeit echt als kool

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4629]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Burgemeester opent nieuwe dierenweide”

  1. monique van Den berg

    Het was een geslaagde opening veel aandacht en interesse.iedereen bedankt veel plezier met de dieren en de jeugdtuin. Gr van bert en monique

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven