Dinant Rohaan geeft CDA-wagen weg!

NEEDE/HENGEVELDE – Annie Schreijer-Pierik – die campagne voert voor de Europese Verkiezingen – heeft er een promotiemiddel bij. Dinsdagmiddag 8 april kwam Dinant Rohaan (CDA Berkelland) naar Hengevelde om zijn CDA-auto over te dragen aan Annie. “Ik heb er in Neede veel bekijks mee getrokken. Nu zijn de verkiezingen in Berkelland voorbij. Een mooi moment om iemand anders blij te maken met de opvallende campagnewagen.” Annie nam het voertuig – onder toeziend oog van vele vrienden en kennissen – in ontvangst (zie video). Dinant was helemaal in zijn sas. Hij was voortdurend in gesprek met de aanwezigen. Wat ons vooral opviel was de goede PR voor Neede. Rohaan deed er alles aan om mensen naar Neede te lokken (zie video). Oja, Henrieke van Boer Zoekt Vrouw was ook nog aanwezig.

Eerdere bericht: Dinant Rohaan showt zijn campagneauto

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Dinant Rohaan geeft CDA-wagen weg!”

  1. Ik zou niet blij worden van zo’n barrel. En om nou te zeggen dat dit nieuws is.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven