Djaël Nau (9) was even de burgemeester

EIBERGEN – Burgemeester Hein Bloemen (Berkelland) kon woensdagmiddag even rustig aan doen. Zijn taken werden die middag tijdelijk overgenomen door Djaël Nau (9) uit Eibergen. De 9-jarige leerling van de Menno ter Braakschool mocht een middagje meelopen met de burgemeester. Djaël had de eer te danken aan de ballonnenwedstrijd van de Sociale Dienst Oost Achterhoek. Zijn ballon kwam het verst (Hannover). Daarmee won hij de eerste prijs: een middagje op pad met de  burgemeester van Berkelland. Djaël mocht onder andere meehelpen met de opening van de nieuwe kinderboerderij in Eibergen.

Eedere bericht: Burgemeester opent nieuwe dierenweide

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Djaël Nau (9) was even de burgemeester”

  1. Geweldige dag voor de kinderen van de knettergekke jeugdtuin en kinderburgermeester Djael Nau…..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven