Stem en help Rekken aan kunstgrasveld

REKKEN – Bjorn Barts: ”Wij van Sportclub Rekken zitten bij de laatste vijf van Nederland betreft de projectronde van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation. Daarbij zijn wij de enige club uit Gelderland en de Achterhoek die kans maakt op € 18.750,- voor de voetbalkooi/kunstgrasveldje. Zonder dit kunstgrasveldje komen de trainingsuren in gevaar aangezien wij niet beschikken over een kunstgrasveld. Ook de community van Rekken heeft behoefte aan een veldje waar kinderen vrijblijvend kunnen gaan bewegen na schooltijd.” Maar sportclub Rekken heeft de prijs nog lang niet in de pocket… Ze moeten nog flink wat stemmen verzamelen om het geldbedrag binnen te slepen. Uw stem is daarom van harte welkom! Stemmen kan via de stempagina. ”Wij van de sportclub Rekken en de gemeenschap van Rekken zijn de stemmers heel erg dankbaar!”, zegt Barts.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Stem en help Rekken aan kunstgrasveld”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven