Kermisprogramma Eibergen is bekend

EIBERGEN – Met nog iets meer dan twee weken te gaan is de planning voor de Kermis in Eibergen gemaakt. Voorzitter van Stichting Draaimolen, Niek Boevink, is enthousiast over de invulling van het weekend; ”Het programma is voller dan ooit tevoren en er is werkelijk voor ieder wat wils. Vanaf woensdagavond 18 uur zal de Brink omgebouwd worden tot een feestterrein met te gekke attracties en leuke optredens.”

Vrijdag 17 april: ”Om 17.00 uur beginnen we met de bedrijvenborrel. Zowel grote bedrijven als kleine ZZP’ers zijn welkom.” De bedrijvenborrel is in een nieuw jasje gestoken en zal muzikaal omlijst worden door Peter Stoverink, alias DJ Stooff. Aansluitend zal er ’s avonds weer Eggmountain Sounds op het podium komen. Tijdens deze avond zullen er 4 lokale bandjes, met verschillende genres, hun muziek ten gehore brengen.

Zaterdag 18 april: ”Vorig jaar moest DJ Dune helaas op het laatste moment afzeggen in verband met een voedselvergiftiging, hij vroeg ons of ie dit jaar de schade kon goedmaken”, aldus Boevink. Vanaf 20.30 uur zal er een 90’s party zijn met onder andere DJ Dune die bekend is van nummer zoals Hardcore Vibes, Can’t Stop Raiving en Million miles from Home.

Zondag 19 april: ”Dit jaar beginnen we op zondag iets vroeger met om 11.30 uur Frühshoppen. Bij het podium op de kermis zullen lange biertafels komen te staan en zal de 20-koppige blaaskapel de Knollentrekkers uit Borculo zorgen voor de muzikale omlijsting. Met bediening in Lederhose, bier in plantengieters en authentieke Bayernse Prätzels komen de Zuid-Duitse sferen naar Eibergen. Vanaf 14.30 uur hebben we, net als vorig jaar, de Piraten Contest. Verschillende etherpiraten uit de regio zullen strijden om de bokaal „Beste Etherpiraat uit de omgeving”. Ter afsluiting wist de stichting „The Evening Stars” te reserveren voor het slotoptreden van de Piraten Contest.”

Maandag 20 april: I Love Monday is ondertussen uitgegroeid tot een welbekend evenement op de maandag van de Kermis in Eibergen. Met een zonnetje erbij zullen de DJ’s NRDN_STLE, Wessel Bottenberg, The Unexplained en Tjalf Bakker de muziek verzorgen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Kermisprogramma Eibergen is bekend”

  1. ik lees niks over de attracties ,zal wel weer niks nieuws zijn altijd een beetje van het zelfde ..jammer

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven