Kombord terug, iets anders dan normaal!

BELTRUM – Het kombord aan de Avesterweg in Beltrum is sinds donderdag 26 maart weer terug! Heeft de gemeente Berkelland zo snel de komportaal voorzien van een nieuw bord? Blijkbaar niet! (zie foto). De organisatie van ‘Normaal in Beltrum’ zag het nieuws over de verdwijning op internet en pakte de gelegenheid aan om een ludiek plaatsnaambord te laten maken. ”En dat is gelukt”, lacht Bennie te Veluwe. ”Kijk maar, met een knipoog naar Nornaal!” Begin februari is het kombord aan de Avesterweg ontvreemd. Volgens de gemeente Berkelland niet de eerste keer. De gemeente was de diefstallen helemaal zat en plaatste een getuigenoproep op Facebook (zie eerdere bericht hieronder). Of er al een kombord is teruggebracht dat weten we niet… Maar dat is nu ook niet meer belangrijk. Beltrum is weer voorzien!

Eerdere bericht: Gemeente is diefstal van bord Beltrum zat

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven