Vrijwilligers hand-tot-hand aan de slag!

EIBERGEN – Ruim veertig vrijwilligers van het openluchttheater in Eibergen hebben zaterdag 21 maart – in het kader van NLdoet –  de handen uit de mouwen gestoken. Er werden allerlei klusjes geklaard… Van snoei-, schoonmaak, tot nieuwbouwwerkzaamheden aan de tribune… Het laatste was een prachtig gezicht! (zie foto’s en video ). Pr-man Raph Schouten: ”Veertig vrijwilligers van ons theater hebben duizenden klinkers hand tot hand versjouwd naar de nieuwe tribunerijen. Vijf vrijwilligers – van buiten af – hielpen spontaan mee. Echt super!” De harde werkers gingen tijdens de regenbuien gewoon door (zie foto’s). Ze hadden plezier in het werk en dat was af te lezen aan de gezichten van de vrijwilligers. Het openluchttheater zit flink in de lift naast de vernieuwingen komen er dit jaar weer grote artiesten. Onder andere BLØF, Frank Boeijen, en Jet Rebel. Have A Nice Day staat ook weer op het programma.

Foto’s Raph Schouten:
[nggallery id=5396]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Vrijwilligers hand-tot-hand aan de slag!”

  1. Het volledig gerenoveerde Openluchttheater Eibergen wordt dadelijk de PAREL VAN DE OOST-ACHTERHOEK met ook nog eens een geweldige programmering. Lof voor alle 120 vrijwilligers!

  2. arme buurt al die herrie en overlast wat deze mensen er weer van ondervinden tijdens het theater seizoen!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. @Eibergenaar,
    Blijf lekker achter de geraniums zitten en gun andere mensen ook hun plezier, of kom ook gezellig langs.
    Er is altijd voor iedereen wat wils.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven