Zanger Frank Boeijen komt naar Eibergen

EIBERGEN – Frank Boeijen geeft zaterdag 29 augustus een concert in Openluchttheater Eibergen. Natuurlijk zijn er de hits ‘Zwart Wit’, ‘Kronenburg Park’ en ‘Zeg me dat het niet zo is’, maar Boeijen speelt ook zijn popnummers. Hij komt met zijn voltallige festivalband naar Eibergen.

‘’Het wordt echt een zomeravond waarop alles samenkomt’’, voorspelt Boeijen. Het bestuur van het openluchttheater ziet een wens in vervulling gaan. ‘’Een fantastische symbiose tussen een geweldige artiest en prachtig openluchttheater. Het gaat iets bijzonders worden.’’ Ook nieuwe arrangementen van bekende nummers zullen de bezoekers verrassen en meenemen op een muzikale reis door de tijd.

Zaterdag 28 maart begint om 10.00 uur de online voorverkoop. Die is uitsluitend voor de donateurs via een afgeschermde gecodeerde ticketlink. Als er kaarten overblijven start er maandag 30 maart een vrije voorverkoop via de website.  Tickets kosten in de voorverkoop 23,50 euro (inclusief alle bijkomende kosten).

Meer informatie is te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl . De afgelopen weken maakte het theater al optredens bekend van Bløf (uitverkocht) en Jett Rebel (10 september). Voor dit laatste concert zijn nog wel via de website tickets te koop.

 

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Zanger Frank Boeijen komt naar Eibergen”

  1. Altijd eerst die donateurs en dan de rest van de kaart verkoop als er nog kaarten over zijn. ik vind allemaal of niemand en geen verschil maken

  2. @ eibergenaar

    Alleen dankzij de donateurs kan het openluchttheater blijven bestaan. Daar zitten ook tientallen bedrijven tussen die per bedrijf enkele honderden euro’s per jaar geven. Mogen zij ook nog iets terug hebben voor hun geld (in de vorm van de eerste kaartverkoopronde bij grote concerten)? Dat lijkt me wel dus!

    Als je lak heb aan je donateurs, dan haken ze op een bepaald moment af. En dan kun je de tent sluiten. Heel simpel.

    Trouwens, snap je punt niet. Voor tien euro per jaar kun je al donateur zijn. Dus waar praten we over …

  3. @jeroen je bent vrij snel op je p.. getrapt. Blijkbaar mag niemand van je een eigen mening hebben. Ga zo door!

  4. 10 euro zeg je het openluchttheater is mij nog geen euro waard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ik dacht dat het openlucht voor iedereen was maar dat is dus niet zo als je geen donateur bent heb je dus een kleine kans om na frank boeijen te gaan ruikt na chantage nou van mij mogen ze die hele openlucht opdoeken ze houden een feest voor dansliefhebbers en het hele dorp mag gratis mee genieten van het gedreun geschreeuw en ga maar door openlucht hoort voor zulke dingen niet in een centrum ik weet niet als de gemeente hun geld geeft maar als ze dat wel doen dan gauw er mee kappen en laat het maar dood bloeden dan blijft het weer paar zaterdagen rustig in het dorp echt belachlijk openlucht is voor iedereen en het moet niet zo zijn dat donateur een voorkeurs behandeling krijgen ik hoop dat er donateurs zijn die hier mee eens zijn en gezamelijk onze klacht hier bekend maken en dan hopen dat ze het snel terug draaien zodat iedereen 28 ste kaarten kan kopen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven