Aanhouding na vernieling-/bedreigingen

NEEDE – Donderdagavond tegen 22.00 uur heeft politie Berkelland een verdachte opgepakt, die in verband wordt gebracht met vernielingen en bedreigingen in de Oudestraat. Een groepje onverlaten (waar de verdachte man ook bij was) trapten in de winkelstraat onder andere tegen winkelruiten. Daarnaast bedreigden ze een bestuurster en passanten op straat. Één verdachte sloeg op de vlucht. Hij klom aan de Rapenburg over een schutting en verdween uit het oog. Meerdere mensen belden de politie, daardoor waren ze snel ter plaatse en konden ze een verdachte aanhouden. Politie Berkelland heeft meerdere getuigen gehoord en gaat de zaak verder onderzoeken.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Aanhouding na vernieling-/bedreigingen”

  1. U refereert naar een man door te zeggen ‘waar de man ook bij was’. Was het een man met Noord Afrikaans uiterlijk en accent? Welke man bedoelt u? De verdachte? Ik snap niet zo goed. Genoeg is genoeg, vol is vol.

  2. @AA

    Iets vaker nuchter zijn helpt je denkvermogen weer te groeien 🙂

    Het bericht is aangepast, dus mijn reactie klopt niet meer.

  3. @sjakie al was het bericht niet aan gepast vind ik je reactie nog niet kunnen. Al was het een Afrikaans afkomstige man de meeste vernielingen in Neede worden door Hollanders gedaan en nog wel Needenaren

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven