Hans Borstlap helpt met bemiddelen

BORCULO – Hans Borstlap is aangesteld als bemiddelaar tussen de FNV en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Berkelland. Tussen partijen is een conflict ontstaan over de toekomst van de huishoudelijke verzorging.

De heer Borstlap gaat in de loop van volgende week starten met inventariserende gesprekken. Hij doet dit eerst afzonderlijk met een afvaardiging van beide partijen. Op deze manier krijgt hij een beeld van de standpunten. Daarop volgend presenteert hij een plan van aanpak van de vervolgacties voor de bemiddeling.

Drs. Hans Borstlap is lid van de Raad van State. Hij werd eerder door Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en staatssecretaris Van Rijn van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), mede op verzoek van de FNV, als onafhankelijk waarnemer gevraagd bij de aanbestedingen van de thuiszorg in de Achterhoek.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Hans Borstlap helpt met bemiddelen”

  1. wij als bejaarden juichen dit zeer toe, hopen dat de hulp na 1 januari 2016 gewoon door gaat, want de hulp is nodig zeer nodig,en de oudjes kunnen geen twaalf euro en vijttig euro cent per uur betalen,dat is toch te gek voor woorden.Geld is er toch van het rijk, kom berkelland laat je van de goede kant zien nu
    Jane 26 april 2015

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven