Kermisvierders vallen kippenboer lastig

EIBERGEN – Pluimveehouder Gussinklo uit Eibergen schrok zich zaterdagnacht tegen 04.00 uur een hoedje. Grappenmakers – die van de Eibergse kermis kwamen – hebben de entreepoort opengemaakt en reden rond die tijd met een ‘grote’ auto het erf op. Maartje Gussinklo: ”Ze wilden voor de stal gaan staan en kijken hoe lang het duurt voordat er iemand naar buiten kwam. Heel snel dus, mijn man heeft ze weggestuurd.” De pluimveehouder was eerst bang dat het om activisten zou gaan, maar dat was volgens de mannen en jongens niet het geval. De familie kon door het voorval de slaap niet meer vatten.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Kermisvierders vallen kippenboer lastig”

  1. oud inwoner van Haarlo

    er hangt een bordje , dag en nacht eieren af te halen , dan stuur je de klanten toch niet weg . echt iets voor een kippe boer .

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven