Partij banden gedumpt op Needse Berg

NEEDE – Op de Needse Berg in Neede – zijweg van de Brummelweg naar scoutingterrein – zijn woensdagmiddag ruim dertig gedumpte banden aangetroffen. Een wandelaar zag de banden liggen en tipte NUB. Ook de politie is in kennis gesteld van de dumping. Heeft u recent iets verdachts gezien in de omgeving? Bel dan naar de politie, 0900-8844.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Partij banden gedumpt op Needse Berg”

 1. In de omliggende gemeenten zie je steeds meer dat alles gescheiden opgehaald wordt. Perfect alles gescheiden en voor hergebruik mogelijk … alleen het tasje met restafval daar moeten ze dan voor betalen……. geeft allemaal te denken …… “kom ik op de fiets van het paasvuur en zie een dame vuilniszakken in een openbare prullenbak gooien” denk ik nog “goh, zal wel uit een andere gemeente komen en dan die autobanden….. niet van een normaal huisgezin maar toch…niet dat het dan voor de gemeente in totaal goedkoper is geworden maar de drang blijft schijnbaar >> het maakt niet uit dat nu werkt maar het moet gewoon anders !! (niet altijd beter en handiger laat staan goedkoper) Overal lijkt het schijnbaar van de nieuwe bestuurder de drang te zijn dat het anders moet en dan dan zijn we over 7 jaar precies weer op hetzelfde punt waar we zijn begonnen maar het scheelt alleen een paar € ton

 2. Willem, je bent er een paar vergeten:

  autobedrijven
  beun de haas in auto reparatie
  autocrossers
  taxibedrijven
  bandenservices
  enz.
  Misschien Willem wel
  niet direct wijzen, eerst graag even aantonen!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven