Autoloze weken in Needse Oudestraat

foto Roy NijmanNEEDE – Autoloze weken in de Oudestraat… Oorzaak: herinrichting kruising Borculoseweg met de Rapenburg. De kruising is maandag 11 mei aan alle kanten afgesloten. De afsluiting gaat ruim drie weken duren. Daarna gaat de aannemer de rest van de Borculoseweg opknappen. De winkels in de Oudestraat zijn via de parkeerplaatsen te bereiken.

Foto’s Roy Nijman:
[maxgallery id=”69264″]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Autoloze weken in Needse Oudestraat”

  1. was wel handig geweest als de ondernemers in de oudestraat op de hoogte waren gesteld

  2. Is toch altijd al zo geweest? De Oudestraat MOET op een of andere manier sterven als winkelstraat, hoe dat gebeurt maakt niks uit, maar het zal gebeuren. Toen begin 80er jaren het winkelerf werd aangelegd bleef de Borculoseweg gewoon open . Tijdens de diverse verbouwingen en dus wekenlange afsluitingen , omdat de straat weer eens niet beviel zoals het aangelegd was, bleef de Borculoseweg OOK gewoon open. Nu is de Borculoseweg eindelijk eens aan de beurt om heringericht te worden, MOET de Oudestraat afgesloten worden want stel je voor, hier komen een paar klanten meer bij de bakker ,bloemist en drogist omdat je nu wel per auto zou kunnen komen en aan de Borculoseweg NIET !! Terwijl de aansluiting vanuit de Ruwenhofstraat om de Oudestraat wel te kunnen bereiken per auto best EERST gerealiseerd zou kunnen worden als dat gewenst is. Maar de lobby van de diverse ondernemers om de Oudestraat af te breken als winkelstraat werkt weer eens perfect.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven