Bigband opent nieuwe openluchttheater

EIBERGEN – Met een gratis concert door bigband Melody and Rhythm neemt Openluchttheater Eibergen zaterdag 16 mei de nieuwe accommodatie in gebruik. De bezoekers kunnen voor het eerst plaatsnemen op de nieuwe zittribunes en ook de sfeervolle tribuneverlichting zal branden.

De 25 leden tellende bigband Melody and Rhythm wordt speciaal voor het optreden in Eibergen versterkt met drie gastsolisten. Tim Ebbers (De Gracht) uit Groenlo en Marit van der Lei en Berna Gussinklo uit Eibergen. Het repertoire van de bigband is geïnspireerd door Glenn Miller, Stan Kenton en Count Basie. Melody and Rhythm weet een eigen touch te geven aan deze muziek. Het optreden wordt omlijst door drie professionele Latin dansparen. De poort gaat om 19.30 uur open.

’s Middags is er voor de vrijwilligers en genodigden een officiële opening van de nieuwe accommodatie. In het bijzijn van cultuurwethouder Joke Pot van Berkelland verrichten de oudste vrijwilliger van het openluchttheater, Johan Wansink (82) en Sam Wedel (16), de jongste vrijwilliger, de openingshandeling.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Bigband opent nieuwe openluchttheater”

  1. Ja eibergenaar, die betonbak. Vraagje: heb je ergens wel eens positief op gereageerd of zit je in een bestuur of comité dat activiteiten in Berkelland stimuleert en organiseert?. Eerlijk gezegd denk ik van niet.

    Jij zit volgens mij 16 uur per dag achter je laptop en kraakt alles op allerlei sites af wat er maar af te kraken valt. Heel herkenbaar bij mensen die een negatief zelfbeeld hebben. Tip: bel eens met GGNet. Die organisatie zal je waarschijnlijk kunnen helpen. ik meen het. Succes!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven