Boer schrikt zich hoedje tijdens maaien

EIBERGEN – Een boer loopt geen gevaar in de wei… Nou, dat is niet helemaal waar, een agrariër uit Eibergen schrok zich woensdagmiddag 13 mei tegen 13.30 uur een hoedje tijdens het maaien. Plots vloog er een auto zijn weiland in… Een bestuurder verloor in een scherpe bocht aan de Kiefteweg (ter hoogte van de Molenweg) de macht over het stuur en schoot een weiland in. De auto kwam op zijn kop tot stilstand (zie foto’s hieronder). Politie en ambulancemedewerkers kwamen ter plaatse om de bestuurder eerste hulp aan te bieden. De bestuurder raakte gewond en werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Politie Berkelland doet verder onderzoek naar de oorzaak van het eenzijdig ongeval. De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf. Na het ongeval kon de boer het maaien weer rustig hervatten, hij zal deze eerste maaidag van het jaar niet snel vergeten!

[maxgallery id=”69317″]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Boer schrikt zich hoedje tijdens maaien”

  1. De politie hoeft geen onderzoek te doen tijd verspilling ze rijden gewoon te hardt het is er soms levens gevaarlijk ze rijden soms bijna de broek van je kont af.
    Controleren de hele dag door ook ,s avonds tussen 5uur en 9uur.
    Ook de snelle jongens met de motoren.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven