Glazen Huis Neede goed voor 5364,20!

NEEDE – De DJ’s van het Glazen Huis in Neede hebben afgelopen weekend weer goed werk verzet, niet alleen de prachtigste platen laten horen maar ook heel wat geld ingezameld. Zondagavond 31 mei tegen 20.00 uur werd het eindbedrag van het Glazen Huis (bij café Vally’s) bekend gemaakt. Gerrit Muis – voorzitter stichting Speelweek Neede – mocht het bedrag van 5364,20 euro in ontvangst nemen. De emoties liepen bij hem hoog op toen hij de cheque in ontvangst nam. De DJ’s hebben zich afgelopen dagen 48 uur op laten sluiten in het Needse Glazen Huis. Bezoekers konden platen aanvragen door middel van een donatie. En dat hebben ze ook gul gedaan (zie eindbedrag). Bas de Wit: ”Het was een prachtig weekend, de gezelligheid stond bij ons voorop. Deze traditie gaan we zeker doorzetten. Ook het organiseren van activiteiten op het Vlearmoesplein. Volgend jaar natuurlijk weer voor een ander goed doel uit ons dorp. De eerste goede doelen melden zich al stiekem aan.”

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Glazen Huis Neede goed voor 5364,20!”

  1. Appie Bosch

    Welgemeende felicitaties en respect voor allen die hier aan hebben meegewerkt om dit fantastische resultaat mogelijk te maken.

  2. Ongelooflijk wat Stichting het Glazenhuis Neede in 1 weekend voor elkaar heeft gekregen.
    Dan wordt er vaak gezegd, Neede is een slaapdorp.
    Als dit is wat Neede doet als het slaapt, dan laat mij maar slapen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven