Event ‘Reuring in de Koepel’ afgelast

NEEDE – Helaas heeft de organisatie van Reuring in de Koepel haar eerste evenement morgen, zondag 21 juni, moeten afgelasten. De weersverwachting voorspelt heel slecht weer, met morgenmiddag hevige regens en kans op stevig onweer. ”Dat is weer dat niet past bij een leuke dag in het park. Heel jammer voor iedereen die er zich op had verheugd en voor de artiesten die zich zo intensief hebben voorbereid op hun optreden. Het is een slecht begin, maar zeker niet het einde van Reuring in de Koepel”, aldus de organisatie.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Event ‘Reuring in de Koepel’ afgelast”

  1. Wat een opgeven zeg, sinds wanneer is het weerbericht een feit? Ik zou de dag zelf afwachten, en als het extreem slecht weer is kun je altijd nog aflassen…

  2. ja en als er dan geen regen en onweer komt dan,is z,n gezellig dag ook Vaderdag iedereen heeft toch nog wel een vader dan gaan ze toch naar vaders toe daar is het ook Vaderdag voor tenslotte is ook nog een prive aangelegenheid vind ik vooral als je de ouders weinig ziet van wege werk of drukte die een gezin tegewnoordig heeft.
    Volgend jaar beter of uitwijken naar andere datum bijvoorbeeld zondags na de sen feesten geef maar een tip dan is er toch ook nog de grote tent kan het dan niet doorgaan verhuizen naar de tent haahahahah

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven