Oudestraat: Fietsersbond wil extra nietjes

NEEDE – De fietsersbond in Berkelland pleit voor extra fietsaanleunbeugels in de Oudestaat. Volgens de bond – die opkomt voor de belangen van fietsers – zijn er na de opknapbeurt van de straat veel fietsparkeerplaatsen verdwenen, terwijl er autoparkeerplaatsen zijn bijgekomen. Voorzitter Marien Dijke vraagt de gemeente Berkelland om toch nog een aantal extra nietjes te plaatsen om de situatie voor de fietsers te verbeteren. ”Er staan nu welgeteld vijf zogenaamde ’nietjes’ om fietsen tegen te parkeren. Eén en ander onder het motto dat fietsen op het trottoir hinderlijk zijn. Naar mijn mening echter minder hinderlijk dan kriskras geplaatste reclameborden en slordig weggezette auto’s.”

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Oudestraat: Fietsersbond wil extra nietjes”

  1. Je kan ook de standaard van je fiets gebruiken
    Deze zit tussen je voor en achterwiel

  2. Ha, goeie grap van de fietsersbond, extra parkeerplaatsen voor fietsers!! Je kunt in de oudestraat een kanon afschieten zonder iets te raken, en in de nieuwe situatie wordt dat alleen nog maar erger. Trouwens ik heb zo’n stuk ijzer onderaan de fiets dat standaard heet.

  3. @Meijer
    Heeft niks met negativiteit te maken, maar is gewoon realiteit. Helaas hebben we in Neede teveel mensen die net als jij de kop in het zand steken. Neede is een aflopende zaak. Als je kunt meteen verhuizen. Kijk maar naar oost Groningen wat er met dorpjes als Neede gebeurt.
    Oudestraat moet gewoon weer een tweebaans weg worden zodat je vanuit de molen heel snel naar Eibergen kunt. En misschien als veel mensen gebruik maken van deze route een winkel in de oudestraat weer bestaansrecht heeft.
    Groeten Joop.

  4. hhaha leuke reacties.ff voor iedereen hier.het is niet alleen in neede aflopende zaak,maar overal in nederland.

  5. Henry ten Hoopen, welk nut heeft het dat iemand zijn achternaam moet noemen? Wie bekrachtigt dat jouW identiteit wel echt is? Het is gewoon zo dat sinds 1997 toen dat rammelende straatwerk erin is gekomen dat het alleen maar bergafwaartsging in de Oudestraat ging. Rondom de Oudestraat hebben ze nu veel opgeknapt, maar het probleem de oudestraat zelf niet..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven