Radar: Lidl Neede krijgt warme douche

NEEDE – De Lidl in Neede heeft de aandacht getrokken van het televisieprogramma Radar (Tros). Op de website (zie link) krijgt de vestiging in Neede de bekende warme douche aangeboden: Wilma stuurde deze tekst in: ”Ik wil een halve kar met boodschappen afrekenen, maar dan kom ik erachter dat ik mijn bankpas niet bij me heb. Het is tien voor acht ’s avonds en om acht uur sluit de winkel. De kassamedewerkster roept de filiaalmanager (Dirk Jan van der Meer) erbij om de boodschappen opzij te zetten, zodat later ik later kan betalen. Hij biedt mij aan om het met zijn privébankpas te betalen zodat ik het bedrag ’s avonds naar hem overmaak. Want anders moet ik ‘zo hard naar huis rennen om mijn pas te halen’. Dit vind ik een super actie van Dirk Jan van der Meer van de Lidl in Neede.”

Deel dit artikel:

17 gedachten over “Radar: Lidl Neede krijgt warme douche”

  1. Ik zou de lidl geen warme douche geven. Er staat met grote letters bij de kassa ( drie in de rij kassa er bij, ) maar daar doet de lidl neede niet aan men zegt dood leuk een kassa er bij ja als u voorbij de diepvries staat.

  2. Meine Roswinkel

    Als vaste klant ook al van plusmarkt en super de boer kennen we vd neervalt een fijne vent, dus de service van Dirk jan was als vanouds.
    Jammer dat hij niet op de foto staat , kan nub dit nog goed maken.

  3. Meine Roswinkel

    Kunt u mijn reactie even corrigeren, het moet natuurlijk zijn van der meer

  4. Mensen die hun spullen op de band hebben tellen niet mee hè, dus als er nog 3 mensen met volle karren staan gaat er echt wel een kassa open. En je hebt ook weleens een rij met mensen die maar 1 ding in de hand hebben, die rij is zo weggewerkt.Als er ergens in Neede slechte kassaservice is dan is het wel bij de AH en Emté, jonge kassagrietjes die kletsen met elkaar over het weekend enzo als ze een klant helpen…Dat vind ik pas onbeschoft!

  5. @rensmaag ze moeten ook wat verkeerd doen want anders hebben de klanten niks meer te zeuren en dat is ook niet goed, dus ze blijven aan je denken;)

  6. Wim kom dan gewoon je boodschappen doen in EIBERGEN bij jumbo !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. marcel oet neepipo de clown

    lidl geweldig staan vloerkleden in de aanbiedig Eerste klant smorgengs in de winkel Was al uitverkocht Wel op datum uitgave folder Lokkertje dus de rest had ik ook niet meer nodig

  8. Hallo
    Jullie zijn zijn aan het afdwalen.
    reclame maken kunnen we allemaal
    Het gaat hier om wat Dirk Jan heeft gedaan
    Mooie actie
    Menig andere winkelchef zou dit niet doen

  9. Tjsa, Lidl Neede. Wanneer je netjes zelf een pakje vloeitjes pakt uit die bakken boven de kassa’s krijg je al een “vermaning” van het jonge grietje bij de kassa. Dit mag niet van de leiding, zegt ze dan. Doe dan die bakken dan lekker dicht. Ben overigens wel boven de 18 !

  10. Lil neede??kan geen goedemorgen vanaf bij het personeel als je met winkelwagen er langs loopt. Neem een voorbeeld aan goor vele malen vriendelijke het personeel.

  11. waar gaat dit allemaal over mensen!
    Altijd die kritische houding van mensen in Neede.
    Wees eens positief over de mensen die in ons dorp werken

  12. Ach ja volgend jaar kun je ook bij lidl in EIBERGEN terecht
    voor je boodschappen!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. wees is een keer positief over Neede,In Eibergen komt misschien een Lidl,maar wij hebben er al een jaren een ,en een goede,met ruime parkeerplaatsen,die moet je in Eibergen altijd zoeken..

  14. NUB is een plek voor gezeur en gezeik aan ’t worden, jammer hoor als je bovenstaande reacties allemaal plaatst Roy.

    Dirk Jan van der Meer en collega’s Lidl Neede: TOPPIE!
    Fijne winkel.

  15. A. Slecht voorbeeld om Goor te noemen, als er ergens in Nederland onvriendelijke mensen rond hobbelen is het wel Lidl Goor, met hun pallet wagen tegen je enkels knallen, waar je blauwe plekken aan overhoud en als je dan auw zegt niet om kijken en sorry zeggen. Spreek je die VOLWASSEN man erop aan, zegt die niks gemerkt. Ik raad je ook aan ’s morgens naar de Lidl te gaan en te kijken hoe druk ze het hebben. Misschien ligt het wel aan jou, maar goeiemorgen krijg ik daar altijd te horen

    THEO ook bij de AH EMTE JUMBO mag het niet, bij de Lidl pakken ze het gewoon voor jou. Dus slecht voorbeeld!!!

    Marcel soms krijg je niet iets op tijd binnen en is vragen een oplossing!

  16. Eibergen mag wel blij zijn dat Lidl misschien komt,ondertussen komt ook de leegstand daar ook op gang….!

  17. Meine Roswinkel

    Goed nieuws en slecht? Nieuws voor eibergen.
    Goede nieuws, de fiets racebaan vanuit eibergen naar neede, die nu,stopt bij de provinciale weg wordt door getrokken tot het industrieterrein in neede.
    Het andere nieuws, die lidl in eibergen komt er nog lang ,niet, als hij al komt.
    Dus gewoon door gaan met naar neede fietsen, overigens neede heeft nog veel meer en ook leuke winkel,tjes

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven