Bewoners erg blij met nieuwe woning

BORCULO – Op 13 en 14 juli ontvingen de nieuwe bewoners van de acht nieuwbouwwoningen aan de Prinses Irenestraat de sleutels van hun woning. Bij alle woningen hing de vlag uit. Projectleider Roy Meurs van ProWonen: “En terecht, het zijn prachtige huizen geworden met een schitterende entree. We zijn erg blij met deze woningen die een aanwinst zijn voor de wijk De Koppel die in de laatste jaren een enorme metamorfe heeft ondergaan.” Klantbegeleider Caroline Evers vult aan: “De bewoners kunnen de komende tijd aan de slag om van hun huis een thuis van te maken. Ze hebben er echt zin in. De woningen zijn ook op het juiste moment klaar; in de zomervakantie kan er dus flink geklust worden!” Aan de Prinses Irenestraat en Prinses Margrietstraat bouwt ProWonen in totaal dertig gezinswoningen. Alle woningen zijn verhuurd. De bewoners van de nieuwe woningen aan de Prinses Margrietstraat ontvangen eind september de sleutel van hun woning.

Aannemersbedrijf Kormelink bouwt de woningen in beide straten. Het ontwerp is van Leijh, Kappelhoff, Seckel, van den Dobbelsteen Architecten en De Witte – Van der Heijden Architecten.

De nieuwbouw aan de Prinses Irenestraat en Prinses Margrietstraat is onderdeel van de tweede fase van wijkplan De Koppel. In deze tweede fase bouwde ProWonen ook woningen aan de Koppeldijk. Daarnaast worden er nog woningen gebouwd aan de Kronenburgerstraat.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bewoners erg blij met nieuwe woning”

  1. Daar zullen binnenkort ook wel gelukszoekers in zitten, met hun nieuwe AEG wasmachine.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven