Scholen in Berkelland door hitte dicht

EIBERGEN – Scholen in de gemeente Berkelland nemen ook maatregelen in verband met de extreme hitte. Bij ons komt het bericht binnen dat Op d’n Esch en de Menno ter Braak in Eibergen vrijdagmiddag de deuren sluiten. De lessen duren dan tot 12.00 uur. Een moeder van Op d’n Esch laat weten dat ze dit nog nooit heeft meegemaakt. Zijn er nog meer scholen? Hieronder reageren! Juffen en meesters blijven wel op school om overige kinderen op te vangen (voor ouders die bijvoorbeeld moeten werken).

Update 2 juli 15.30 uur:
School Noord in Borculo heeft vandaag en morgen ook tropenrooster (08.00 tot 12.00 uur). Kerstzwartschool Ruurlo zelfde.. De Regenboog in Eibergen sluit vrijdag om 14.00 uur de deuren. Op onze Facebookpagina nog meer reacties.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Scholen in Berkelland door hitte dicht”

  1. gerrie krijt

    Jammer dat ons meisje morgen toch al om 12 uur vrij zou zijn dus fijn voor de boven bouw veel plezier kinderen

  2. Op Kisveld in Neede gaan ze voor een herhaling van vandaag. Waterfeest op de middag. Met de vaste sproeiers van het eigen voetbalveld. Met schaduw/chill plekken. En natuurlijk voldoende drinkwater en waterijs. En aangezien er toch al een continurooster is: om 14:30 uur is iedereen vrij.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven