Update over doorrijder (19) na ongeval

NEEDE – Al eerder op Facebook en Twitter, nu meer op onze site: Zondagavond 5 juli is een 19-jarige man uit Neede doorgereden na het veroorzaken van forse schade aan een geparkeerde auto aan de Stationsweg in Neede. De 19-jarige kwam vanuit de Oudestraat en heeft kennelijk te laat opgemerkt dat de kruising Oudestraat/Stationsweg een T-splitsing is. Hij stak de Stationsweg over en reed zo iemands oprit op, en botste hard tegen de achterzijde van de auto die op de oprit stond.

De automobilist reed na deze botsing door, maar kon op basis van informatie verstrekt door getuigen niet veel later alsnog aangehouden worden. Hij blies op het politiebureau 640 ug/l. De man werd ingesloten voor nader verhoor.

De politie maakt proces-verbaal tegen hem wegens rijden onder invloed en doorrijden na een aanrijding. Hij is zijn rijbewijs voorlopig kwijt.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Update over doorrijder (19) na ongeval”

  1. Jongeman ongeluk die zelfde avond Rietmolen kan het niet meer na vertellen.

  2. Wat een sukkel! Rijbewijs alstublieft vernietigen en pas over 10 jaar mag die opnieuw rijles nemen.

  3. 100 zweepslagen nooit mee het rijbewijs terug geven miss leren mensen dan zo dat verkeer en drank niet samen gaan en vallen er ook geen zinloze doden meer in het verkeer want meestal overleeft de gebruiker het en iemand die niks heeft gedronken wordt aangereden en overlijd ik hoop dat zijn ouders hem kei hard aanpakken !!!! anders laat hem maar een poos elk weekend mee lopen op de eerste hulp kan die zien wat hij had kunnen veroorzaken met drank gebruik triest dat er nog steeds mensen zijn die drinken en auto rijden die geven dus echt niks om het leven van een andere

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven