Open lesweek bij gymvereniging Rekken

REKKEN – Van vrijdag 5 oktober tot donderdag 11 oktober is het ‘Open les-week’ bij gymvereniging GAREO in Rekken. Een week lang zet de vereniging de deuren wagenwijd open voor iedereen die kennis wil maken met het beweegaanbod van GAREO. Hetzij vanaf de tribune, hetzij door zelf mee te sporten tijdens de lessen. Meedoen of komen kijken is gratis.

Gym is dé sport die je een leven lang kunt beoefenen. Goede motorische vaardigheden helpen (jonge) kinderen zich te ontwikkelen en blijven bewegen geeft oudere mensen de kans langer fit en zelfstandig te blijven. De Rekkense gymvereniging biedt lessen voor peuters, kleuters, basisschoolkinderen en voor jongeren tot 16 jaar. Voor senioren is er keuze uit meerdere 60+ groepen. Van conditietraining tot gym op de stoel. Voor meiden en dames is er de Total body Workout, waar intensieve kracht en conditietraining op muziek wordt gegeven.

Alle trainers/leiding hebben een gedegen opleiding op het gebied van sport en bewegen. GAREO heeft het predicaat ‘Erkend Leerbedrijf’, waarmee het voldoet aan de eisen voor het begeleiden van stagiaires. Ellen van Brummelen- te Raa, Thomas ten Lohuis en Elske Weerman geven de jeugdlessen. Trix Bemelmans en Henk Floors de lessen voor 60+-ers. Miriam Klein Lenderink neemt de Total body work-out op zich.

GAREO heeft in de laatste drie jaren het ledenaantal zien stijgen. Het opstarten van een populaire ouder-en-kind-gymgroep voor peuters (met hun (groot)ouders/verzorgers) en een Total Body Workout voor de sportieve 25-plusser hebben daar aan bijgedragen. Onlangs startte de vereniging in samenwerking met Sportfederatie Berkelland de valpreventiecursus Beweeg Zeker. Inlopen en meedoen tijdens deze cursus is in de Open lesweek niet mogelijk.
Benieuwd naar ons lesrooster?

Kijk op de facebookpagina van GAREO of neem contact op via [email protected] of met K. Bentsink 0545-431194

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven