Doe mee aan de 38e OVM DEO-loop

BORCULO – Op zaterdag 15 december vindt de jaarlijkse OVM DEO-loop weer plaats. Start en finish van de 38ste editie van de OVM DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO aan de Platvoetsdijk te Borculo.

Echte crossloop
De OVM DEO-loop is een echte crossloop met een uitdagend grotendeels onverhard parcours, slingerend over de bospaden en heidevelden in de Dijkhoek. Volgens deelnemers is de OVM-DEOloop een van de mooiste crosslopen uit de regio.

Speciaal voor kinderen is er de kidsrun van 1,5 km. Deze start om 13.00. De overige deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden, namelijk 4,6, 9,1 en 12,7 km. De start van deze afstanden is om 13.30. Start en finish van de OVM DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO. Er zijn faciliteiten aanwezig voor omkleden en douchen.

Online inschrijven
Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers die niet in de rij willen staan voor de inschrijving zich vooraf inschrijven. Dit kan via de website www.inschrijven.nl. Lopers kunnen hierdoor de OVM DEO-loop tijdig in de agenda opnemen en zich met een paar clicks direct al opgeven. Op www.vvdeo.nl staat na afloop informatie voor de lopers. Zo worden de uitslagen van alle afstanden kort na afloop op internet geplaatst. Daarnaast zullen ook weer veel ‘actiefoto’s’ te vinden zijn op www.vvdeo.nl.

Automatische tijdsregistratie
Ook dit jaar is er een automatische tijdsregistratie. Op de achterzijde van elk startnummer is een chip geïntegreerd welke bij start en finish met behulp van een detectiemat met antenne wordt uitgelezen. Vervolgens wordt dit automatisch omgezet in tijden. Met deze investering zijn tijden nog sneller beschikbaar.

De organisatoren van de OVM DEO-loop hopen weer een mooi evenement te kunnen bieden voor de lopers!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven