Kerstmiddag Zonnebloem Borculo/Haarlo

BORCULO – Op zaterdag 15 december 2018 organiseert de Zonnebloem Borculo/Haarlo de jaarlijkse kerstmiddag bij CR Peters, Steenstraat 7 in Borculo. De zaal is vanaf 13.30 uur open. Het programma begint om 14.00 en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De kosten bedragen 10 euro.

Programma
De kerstmiddag wordt muzikaal verzorgd door Peter Jonk and The Dutch Vocals uit Volendam. Zij waren er ook bij de Voorjaarsmiddag in april. Vanwege het grote succes zijn zij gevraagd de kerstmiddag te verzorgen. Uiteraard met een ander repertoire dan in het voorjaar en helemaal afgestemd op de kersttijd.

Welkom
Iedereen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking die er graag eens op uit gaat om anderen te ontmoeten en te genieten van het samenzijn, is van harte welkom bij de Zonnebloem.

Aanmelden
Wilt u erbij zijn, meldt u zich dan even aan bij Gerrit Sprokkereef, telefoonnummer 06 55 94 08 11. Woont u in Haarlo dan kunt u zich aanmelden bij Jo Maatman: (0545) 26 13 43.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven