ZWO Neede verkoopt jam voor de kwetsbare kinderen in Cambodja

NEEDE – Op woensdag 21 augustus van 10.00 – 17.00 uur staat de ZWO van de Protestantse gemeente Neede weer met een kraam op de jammarkt. Het geld dat deze markt oplevert, wordt gebruikt voor het project voor kwetsbare kinderen in Cambodja,

In Cambodja leven zo’n 750.000 kwetsbare kinderen. Vooral in de grote steden lopen deze kinderen grote risico’s. De problemen zijn velerlei:
• ze krijgen geen onderwijs
• de kinderen missen één of zelfs beide ouders, of hun ouders zijn chronisch ziek;
• ze werken en/of leven op straat, omdat er geen huis is,
• ze groeien op in zeer arme huishoudens;
• ze worden misbruikt,
• zijn zelf ziek, of gehandicapt,
• zijn verslaafd of in de criminaliteit beland.

Het Salvation Centre Cambodja ontfermt zich over deze kinderen met onderwijs en bescherming.  “Wij verkopen jam, bessensap, pompoenen, kaarten, jamcadeautjes en jampot-koekjes in onze kraam aan het Rapenburg / Oudestraat ter hoogte van Blokker.” zegt Marjolein Odink van ZWO Neede “de jam en het sap en is gemaakt door vrijwilligers van de kerk met fruit dat geschonken is door gemeenteleden, dus op wat kleine onkosten na, gaat de opbrengst in zijn geheel naar ons project in Cambodja. Komt allen en eet jam voor Cambodja!” 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven