Lezing sportarts Henk-Jan Klooster in Haarlo

HAARLO – Het hardlopen is nog steeds populair en deze kun je op allerlei manieren uit voeren. Er zijn verschillende manieren van trainen, op hartslag is er daar 1 van. Een sporthorloge is dan een belangrijk onderdeel. Prima om je trainingen op uit te lezen maar wat kun je er nu allemaal mee. Op dinsdag 19 November om 20:00 uur geeft Henk-Jan Klooster bij HCR Prinsen in Haarlo een lezing. Hij is sportarts en werkzaam bij Santiz Sport en Bewegen. Ook behoort hij tot het medisch team van de Enschede Marathon Clinics.

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen;
*Maximale hartslag
*Rusthartslag en hoe je van daaruit trainingszones kunt maken
*Wat is VO2 max, wat kun je daar zoal mee en hoe meet je deze.

Henk jan geeft tevens toelichting over zijn beroep als sportarts en komt het sportmedisch onderzoek ook ter sprake. Deze word bij hem uitgevoerd op een loopband. Dit is voor hardlopers essentieel omdat je dan ook de juiste gegevens krijgt.

Wil je deze lezing bijwonen geef dit aan via mail [email protected] zodat we weten hoeveel mensen we eventueel kunnen verwachten op deze avond. Entree is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Lezing sportarts Henk-Jan Klooster in Haarlo”

  1. Hoi hoi ik wil graag komen vanavond kom helaas 25 min later moet werken tot 20.00 uur. Mvg Anja

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven