De leerkrachten van De Marke geven hun instructies op afstand

NEEDE – Vanwege het coronavirus kunnen de leerlingen van OBS De Marke niet naar school toe. Maar dit weerhoudt hen er niet van om ook vanuit huis te denken aan anderen.

Het zijn rare tijden op school. Het gebouw is leeg, de leerlingen zijn thuis. De leerkrachten van De Marke geven hun instructies op afstand. Via filmpjes en digitale lessen proberen zij hun kinderen

alsnog te voorzien van alle hulp en lessen die ze anders ook gekregen zouden hebben. Maar dat er bij de verzorgingstehuizen geen bezoek meer mag komen vanwege het coronavirus zette hen aan het denken. Zij bedachten dankzij een tip van een ouder, samen het plan om de leerlingen die het leuk vinden thuis aan het werk te zetten met een creatieve opdracht: post voor een glimlach!

De leerlingen mogen thuis een kaart, tekening of knutselwerkje maken. Deze kunnen in een envelop ingeleverd worden bij Deco Home Hondelink in Neede. Het team van De Marke zorgt dat het op de juiste plek terecht komt. Ook bijdragen van anderen dan De Marke-leerlingen zijn welkom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven