Theo te vogt en Harrie Pasman hebben in Eibergen de vierde wedstrijd kruisjassen gewonnen

EIBERGEN – In Café de Beuke werd de vierde van de vijf wedstrijden kruisjassen voor paren gehouden met 4418 punten. Tweede werden Harrie Averdijk en Martin Firing met 4337 punten en derde werden Johan Stortelder en The Baks met 4088 punten. Vierde werden Ingrid en Rene Heubach met 3989 punten en vijfde werden Joan Ziemerink en Joop van Meegen met 3796 punten.

In het klassement na de drie beste wedstrijden is de leiding in handen van Theo te Vogt en Harrie Pasman met 12243 punten. Tweede zijn Johan Stortelder en Theo Baks met 12192 punten en derde zijn Harrie Averdijk en Martin Firing met 11717 punten.

De kruisjasmarathon op zaterdag 28 maart in Eibergen vervalt door het coronavirus.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven