Herinrichting Brink, Kluiversgang en Meisterspad in centrum Eibergen

BERKELLAND – Dit jaar is fase 4 van de herinrichting van het centrumgebied aan de beurt. Het gaat om de Brink, Kluiversgang en Meisterspad. Het ontwerp is vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis in te zien op de website van de gemeente en wordt gepresenteerd in de etalage van het inloopcentrum aan de Kluiversgang 23 in Eibergen. De termijn om zienswijzen in te dienen is verlengd tot 8 mei 2020.

Er komt nieuwe bestrating waarbij de straten volgens de 30 km/uur inrichting worden uitgevoerd. Het plein op de Brink wordt ingericht als verblijfsgebied. Daarnaast komt er openbaar groen om hittestress bij grote verharde oppervlaktes te minimaliseren. Ook de openbare verlichting wordt vervangen.

Het ontwerp van het plan is in te zien op de website http://www.gemeenteberkelland.nl. Daarnaast presenteren we de plannen in de etalage van het inloopcentrum aan de Kluiversgang 23. Hier kunt u vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis nu niet binnenlopen.

Belanghebbenden kunnen tot 8 mei 2020 hun zienswijze geven over het ontwerp. Dat kan schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA Borculo. U kunt uw mening ook mondeling geven door te bellen naar de heer R.F.J. Asschert of mevrouw S.Tankink van het Gebiedsteam. U kunt hen bereiken via 0545-250 250.

Foto: Gemeente Berkelland 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven