Nieuws uit Berkelland in Corona tijd

BERKELLAND – Al weken lang is het coronavirus het gesprek van de dag. Iedereen heeft er mee te maken. De scholen zitten dicht, de horeca is  gesloten en er wordt niet meer gesport. Logischerwijs raakt ons dit allemaal. Nieuws uit Berkelland volgt dag in dag uit al het nieuws uit de gemeente Berkelland op de voet. Evenementen die niet doorgaan, update’s over corona, de berenjacht, 112 nieuws alles komt voorbij.

Via onze site houden we de inwoners van de gemeente Berkelland continu op de hoogte van het wel en wee in onze eigen leefomgeving. Via ons social media-netwerk posten we ook alle berichten en kan iedereen volop meeleven en praten. Sinds kort hebben we onze eigen krant. De eerste twee edities zijn inmiddels uitgebracht en positief ontvangen. In de krant geven we ruim baan voor fraaie initiatieven, prachtige ondernemingen en mooie evenementen. Uiteraard vergeten we ook de sport in Berkelland niet. Helaas liggen alle evenementen, sportwedstrijden en veel initiatieven stil. Daar komt nog eens bij dat onze adverteerders nu andere dingen aan hun hoofd hebben. Dat heeft ons doen besluiten om de derde editie van onze “Nieuws uit Berkelland krant” even uit te stellen.

We kijken per week aan hoe zich de coronacrisis ontwikkeld en zullen jullie uiteraard via onze site en social media op de hoogte houden wanneer de krant weer op de mat valt. Jullie nieuws, hoe groot of klein ook, kunnen jullie gewoon blijven sturen. We eindigen wel met goed nieuws. In onze krant staan elke 14 dagen columns van Marcel Stroet en Monique Weiden. Deze zijn bijzonder goed ontvangen. Daarom zullen de columns online gaan verschijnen. Marcel en Monique schrijven hun columns gewoon door, ook in corona tijd!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven