Woningaanbod Achterhoekse woningcorporaties weer op gang

BERKELLAND – De afgelopen weken is er door de genomen coronamaatregelen geen tot weinig woningaanbod geadverteerd op www.thuisindeachterhoek.nl. Gisteren zagen we tijdens de persconferentie dat de maatregelen die het RIVM heeft opgesteld worden verlengd tot en met april.

De corporaties zijn zich ervan bewust dat dit geen ideale situatie is en dat dit ook de nodige gevolgen heeft voor de mensen die dringend op zoek zijn naar een woning. Zij hebben er daarom hard naartoe gewerkt om weer zo snel mogelijk woningen aan te kunnen bieden. Dit betekent dat zij naar creatieve oplossingen hebben gezocht zodat het fysieke contact zoveel mogelijk beperkt blijft. En dat is gelukt. Elke corporatie gaat volgens een aangepaste procedure werken waarbij de maatregelen van het RIVM nog steeds volledig opgevolgd worden. Woningzoekenden kunnen daarmee weer reageren op het woningaanbod van Wonion, ProWonen, Sité Woondiensten en De Woonplaats.

Vanaf dinsdag 7 april wordt het woningaanbod op de website van Thuis in de Achterhoek weer aangevuld.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven