Online training ‘Omgaan met dementie in je buurt’

BERKELLAND – Wist u dat er een speciale online training ‘Omgaan met dementie in je buurt’ is? Vooral fijn als u (in deze tijd) in contact wilt blijven met een buur, vriend(in) of sportmaatje die dementie heeft. Test in 15 minuten uw kennis, leer en doe mee!
In de online training van 15 minuten krijgt u praktische tips hoe u dementie kunt herkennen. U leert hoe u iemand met dementie kunt benaderen. Naast een basistraining kunt u ook de training ‘In je buurt’, ‘In de horeca’, ‘In de winkel’, ‘Bij de kapper’, ‘In de taxi’, ‘Bij de bank’ of ‘In het openbaar vervoer’ volgen. Kies wat het beste bij u past.

Hoe volgt u de online training?
• Ga naar http://www.samendementievriendelijk.nl/berkelland
• Klik op de training die u wilt volgen en vul uw gegevens in.
• U ontvangt dan een e-mail met een link naar de online training en leert gelijk meer over dementie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven