Derde plaats en 100 euro voor flamingo foto van Helma Olden

EIBERGEN – De foto’s van Helma Olden komen veelvuldig langs op deze site. De afgelopen week hebben we jullie allemaal opgeroepen om op een van deze fraaie foto’s van Helma te stemmen. Ze deed namelijk mee met een fotowedstrijd van de site Fotografille. Uiteindelijk is de foto van Helma derde geworden. Ze is erg blij met haar prestatie en wil iedereen graag even bedanken.

“Lieve mensen vandaag hebben ze de uitslag op de facebook pagina van Fotografille bekend gemaakt. Dankzij jullie ben ik bij de publieksprijs op de derde plaats geëindigd, en heb ik een waardebon van 100 euro bij hun te besteden gewonnen dus laat ik de Flamingo’s mooi afdrukken! Helaas is niemand die gewonnen had in de publiekprijzen door de jury geselecteerd. Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie steun en reacties en vooral de complimenten die ik kreeg. Het was hartverwarmend…….”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven