Zomertoer Berkelland 2020

BERKELLAND – Organiseert uw vereniging een leuke activiteit voor kinderen of jongeren deze zomer? Sluit dan aan bij Zomertoer Berkelland! Dit speciale zomerprogramma is erop gericht om kinderen en jongeren uit Berkelland elke week een leuke middag te bezorgen.

In samenwerking met een aantal inwoners, verschillende organisaties, Voormekaar en Jimmy’s Jongerenwerk is in 2018 het idee ontstaan om in de zomervakantie in elke (grote) kern leuke middagen te organiseren voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar of jongeren. Dit doen we samen met inwoners, ondernemers en verschillende organisaties, zoals Sport Federatie Berkelland, Beweeg Wijs, de Bibliotheek en Muziek- en Kunstwijs. Uiteraard hoort en leest u binnenkort meer over dit zomerprogramma!

Aanbod zomeractiviteiten op website Sjors Sportief Creatief
In Berkelland merken we dat er in de zomer al veel wordt georganiseerd, maar dat we dat vaak onvoldoende van elkaar weten. De afgelopen 2 jaar heeft Zomertoer een programmaboekje verspreid met daarin alle activiteiten in de kernen. Dit jaar sluiten we aan bij de website Sjors Sportief Creatief waarop alle zomeractiviteiten terug komen. Dus ook die van uw organisatie!

Geef uw activiteit op, zodat we samen kinderen en jongeren een leuk en gevarieerd zomerprogramma kunnen aanbieden!
Biedt uw vereniging of organisatie deze zomer een activiteit aan voor kinderen of jongeren? En wordt voor deze activiteit een maximale eigen bijdrage van € 5,- gevraagd? Dan kan uw activiteit opgenomen worden in het Zomertoerprogramma en op de website komen te staan!

Laat het uiterlijk 1 juli weten en stuur een e-mail met uw activiteit en uw gegevens naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven