Multimate Borculo wordt Hubo


BORCULO – Multimate Borculo wordt Hubo! Daarom geldt er een korting van 25% op alle producten die op voorraad zijn op woensdag 29, donderdag 30 en vrijdag 31 Juli 2020. 

Waarom wordt Multimate Hubo?
Om de eenvoudige reden dat achter de schermen hard is gewerkt aan een totaal nieuw en fris concept, waarbij de naam Hubo landelijk en Europees gezien bekender is. Eind 2020 zullen alle Multimate bouwmarkten zijn omgebouwd naar Hubo. Waarbij onderscheidt wordt gemaakt in winkelgrootte, namelijk Hubo basis (Hubo city), middel (Hubo) en groot (Hubo XL). Multimate en Hubo, zijn al 3 jaar onderdeel van DGN retail. Met zo’n 150 winkels vormen zij een belangrijk onderdeel van Euretco/Ek, één van de grootste retailservice-organisatie in Europa, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in de branches wonen (Decorette), mode, sport (Intersport), doe-het-zelf en media.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven