NGV springt de zomer tegemoet

NEEDE – Lekker springen op trampolines, tumblingbaan of airtrack, dat konden de jongens en meisjes eindelijk bij de Needse Gymnastiekvereniging (NGV). De turnlessen, trampolinelessen, gymnastiek- en free-running lessen gaan vanwege corona al weken niet door. Omdat de zalen gesloten bleven en het onmogelijk was om deze lessen buiten te geven was de Needse gymnastiekvereniging gedwongen haar lessen te stoppen. Om toch nog een leuke afsluiting van het seizoen te hebben, werd er zaterdag gesprongen. Het was de bedoeling om dit buiten te doen, maar het weer zat niet mee. Gelukkig mogen de sportzalen sinds 1 juli weer open en kon dit evenement toch doorgaan. Kinderen leerden salto’s maken op de tumblingbaan of op de nieuwe airtrack. Dat is een grote opblaasbare mat die veel weg heeft van een trampoline. Er werd lesgegeven in drie groepen, verdeeld naar leeftijd. De kinderen en de leiding kijken uit naar het moment dat de lessen weer kunnen starten. De Needse gymnastiekvereniging hoopt al haar leden na de zomervakantie weer terug te zien in de zaal.

 

Leren salto’s te maken op de nieuwe airtrack. Foto: Lavinia Koster

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven