Pubquiz De Stier op buitenlocatie bij Het Muldershuis

EIBERGEN – De Stier en Het Muldershuis organiseren woensdag 29 juli een Pubquiz op het buitenterrein bij Het Muldershuis aan de Mallumse molenweg 114 te Eibergen. De Pubquiz is een algemene kennisquiz die bestaat uit 8 ronden met vragen, muziekfragmenten, foto’s en audiotracks. Het winnende team ontvangt eeuwige roem, een rondje van de zaak en een dinercheque om met het team nog eens lekker na te genieten van de overwinning!

De quiz begint om 20.00 uur en de deelname bedraagt 3 euro per persoon. In verband met de richtlijnen omtrent COVID-19 mogen teams bestaan uit maximaal 4 personen.

Teams dienen zich vooraf bij De Stier aan te melden via e-mail: [email protected] of per telefoon: 06 407 422 49.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven