Bloedafname op afspraak bij Medlon in SKB Winterswijk en Neede

NEEDE – De reguliere zorg is weer gestart. Afgelopen weken heeft Medlon gemerkt op de locaties bloedafname dat er een toename van patiënten is. Om invulling te kunnen geven aan de 1,5 meter- samenleving gaat Medlon op de locaties geleidelijk over naar bloedafname op afspraak. Op de prikpost van Medlon in SKB Winterswijk gaan ze vanaf 1 september over naar bloedafname op afspraak. Op de prikpost in Neede gaat dat vanaf 14 september gebeuren. Je kunt nu al een afspraak maken via de LINK

Patiënten die een afspraak hebben gemaakt gaan vóór vrije inloop.
Medlon houdt op deze locaties rekening met een korte overgangsperiode door vrije inloop van patiënten die nog niet op de hoogte zijn van deze nieuwe dienstverlening. Echter gaat men spoedig
volledig over naar bloedafname alléén op afspraak. Op deze manier kan vooraf het aantal patiënten in de wachtkamer beperkt worden en daarmee de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden.

Vanwege het coronavirus vraagt Medlon patiënten om niet naar een locatie van Medlon te komen wanneer ze klachten hebben zoals hoesten, benauwdheid, verkoudheid of koorts. In dat geval dient de patiënt telefonisch contact op te nemen met de huisarts om af te stemmen of de bloedafname kan worden uitgesteld.

Om patiënten en aanvragers goed te kunnen voorzien van actuele informatie adviseert men de WEBSITE van Medlon te raadplegen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven