Gemini in voorbereiding op competitie

BORCULO – Met ingang van maandag 24 augustus starten bijna alle teams en groepen van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini met de voorbereiding op de nieuwe competitie van de Nevobo. Dan wordt er weer getraind in sporthal ’t Timpke op maandag, woensdag en donderdag. Ook trainen er nog enkele teams op verschillende avonden in de gymzaal van het Staring College. Dit alles rekening houdend met de vastgestelde spelregels inzake corona voor de binnensport.

De competitie begint in de week van 14 september. Hieraan wordt deelgenomen door zeven dames-, drie heren-, twee meisjes A-, twee meisjes B- en een meisjes C-team. Een aantal teams mini’s die spelen op niveau 2, 4, 5 en 6 van het Circulatie Mini Volleybal beginnen op 31 augustus met de training. Dames 4 en 7 en Heren 3 spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond, alle overige teams op zaterdag tussen 09.00 en 18.15 uur. Op recreatief niveau is er een Dames- en een Herengroep. Uit deze groepen doen 2 herenteams op 4 avonden mee aan de recreantentoernooien en speelt 1 damesteam in een recreantencompetitie op doordeweekse avonden. Alle informatie over teams en groepen, trainingsdagen-en tijden, wedstrijdtijden en allerlei andere zaken is te vinden op de http://www.gemini-borculo.nl

Naast het volleybal worden er gedurende het gehele seizoen allerlei activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen.

In een aantal teams en groepen is nog plaats voor nieuwe leden vanaf 6 jaar die eerst vier keer gratis mee mogen trainen. Belangstellenden kunnen informeren naar de mogelijkheden bij Milou Hemel, voorzitter Commissie Volleybal, via [email protected]..

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven