Kleintje septemberfeest bij Buitencentrum Kerkemeijer

BORCULO -Komend weekend zou het septemberfeest in Borculo plaats vinden, de organisatie heeft weken geleden al aangegeven dat de 2020 versie niet door zal gaan. Het oranje comité verzorgt komend weekend wel een kermis in Borculo. Buitencentrum Kerkemeijer organiseert, als alternatief, op 4 en 5 september Kleintje Septemberfeest. Volgens de richtlijnen van het RIVM, dus reserveren is hier verplicht. Leeftijd vanaf 18 jaar. Het feest vindt buiten plaats. Op vrijdag 4 september maakt Perfect er een feestje van, vanaf 17.00 uur en op zaterdag bruist het met Wir Sind Spitze, het terrein is dan open vanaf 15.00 uur. Entree is op beide dagen 10 euro.  Reserveren via [email protected]

Hier alle spelregels op een rijtje:
?Het feest is buiten, zo nodig met parasols en tenten.
?Bij binnenkomst mag je je registreren: Men zal vragen naar je gezondheid en je naam en telefoonnummer. (Je kunt het eventueel ook thuis zelf uitprinten en meenemen naar Kerkemeijer )
?Entree is beide dagen €10,- per persoon.
?Er is een tafel voor je gereserveerd en daarbij wordt verwacht dat je daar gedurende het feest blijft zitten. Drank wordt uitgeserveerd aan tafel.
?Wil je naar het toilet? Volg dan de aangeven route.
?Eten mag je afhalen bij de verkooppunten. Je hebt keuze uit een broodje pulled pork, broodje hamburger of een portie spareribs van de barbecue. Ook zijn er snacks  in de snackwagen.
?Drank en food kan betaald worden met munten. De munten kan je kopen bij de muntenkassa. Let op! Soms is het bereik van heet pinapparaat buiten minder. Cash is dus altijd handig.
?Vrijdag is het terrein open vanaf 16:00 uur. De band, Perfect zal om 18:00 uur beginnen. De laatste set wordt om 22:00 uur gespeeld.
?Zaterdag is het terrein open vanaf 15:00 uur. De band, Wir Sind Spitze, zal om 16:00 beginnen. De laatste set wordt om 21:00 uur gespeeld.

‘Heel graag hadden we net als jij een heel ander feestje gehad dit weekend en zouden we Kleintje Septemberfeest ook wat losser willen organiseren, maar helaas is dat nu vanuit de RIVM maatregelen niet mogelijk. We hopen op je begrip en dat je er desondanks toch een leuke avond van kan maken. Heb plezier”. Laat het team van Kerkemeijer weten. 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven