Dierendag vier je met Welkoop!

EIBERGEN – Als echte dierenliefhebber heb je het natuurlijk al omcirkeld in je agenda: 4 oktober is het Werelddierendag. Dé dag om je huisdier eens lekker te verwennen. Want jouw held verdient toch ook waardering voor de liefde en het plezier dat hij je het hele jaar geeft? Dierendag bestaat al heel lang en wordt overal ter wereld gevierd. Oorspronkelijk is de dag in het leven geroepen om de aandacht te vestigen op de rechten van dieren en de noodzaak om hen te beschermen. Tegenwoordig is het meer een dag waarop we onze dieren extra verwennen. Met wat extra aandacht, een uitgebreide knuffel of een lekkere snack bijvoorbeeld. Bij Welkoop Eibergen vinden we het welzijn van dieren heel belangrijk. Je vindt bij ons dan ook alles om jouw dier een goed leven te geven: van voer tot verzorgingsproducten en van speeltjes tot snacks. Onze medewerkers hebben bovendien veel kennis over de verzorging van verschillende dieren. Weet je niet zeker welk voer of verzorgingsproduct het meest geschikt is voor jouw huisdier? We geven je graag advies!

Krablot
Net als vorig jaar is er weer een krasactie in de vorm van het krablot. Met dit krablot kun je mooie prijzen winnen. En je hebt altijd prijs!
Er zijn verschillende prijzen waaronder een jaar lang gratis voer voor jouw dier!

Dogwash
Wist je dat je elke dag je hond kan komen wassen bij Welkoop Eibergen? De Mobile Dogwash staat opgesteld in het magazijn en tijdens openingstijden kun je hier gebruik van maken.
De Dogwash is ideaal voor mensen die hun hond goed willen verzorgen maar ook graag hun badkamer schoonhouden. Elke hond, groot of klein, kan er in gewassen worden. De Mobile DogWash heeft een programma met beeld en gesproken instructies dat de hondenbezitter precies vertelt wat te doen. De hond wordt in de DogWash, anders dan in de badkamer, op een goede werkhoogte gewassen. Een wasbeurt van 10 minuten is inclusief water op de juiste temperatuur, anti-tekenshampoo, anti-vlooienshampoo en conditioner. De Dogwash heeft zelfs een föhn, zodat de hond weer droog mee naar huis kan.
Tijdens de Dierendagactie periode ontvangt elke klant die voor minimaal €25,- besteed aan producten voor de hond een muntje. Tegen inlevering van dit muntje kun je gratis je hond komen wassen.

Veel redenen om tijdens de Dierendagactieperiode een bezoek te brengen aan Welkoop Eibergen. De Dierendagactieperiode loopt van maandag 28 september t/m zaterdag 3 oktober 2020.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven