Een webshop met bijzonder speelgoed van 12.000 euro

NEEDE – Plezier is breed. Een ritje in de achtbaan, op de koffie bij vrienden of een rustgevend fietstochtjes door de bossen. Kirsten Lensink (29) denkt dat plezier goed aan luxe kan worden gekoppeld. Ze opent deze week een webshop met allerlei plezierproducten die één ding gemeen hebben: exclusiviteit. Het topstuk van haar shop draagt ook een exclusieve prijs: 12.000 euro.

“Als je gegeten hebt bij een niet zo goed restaurant, is de kans dat je het als erg plezierig hebt ervaren niet zo groot,” zegt Lensink. “Dat geldt eigenlijk voor alles waarvan de kwaliteit te wensen overlaat.” In haar webshop Say Yes gaat ze naar eigen zeggen exclusieve producten verkopen. Dat hoeft volgens de Needse niet per se duur te betekenen, maar producten waarbij aandacht is besteed aan kwaliteit en uitstraling.

Online speuren naar leuke, luxe, maar vooral goede artikelen voor klanten van haar andere onderneming, dat doet Kirsten graag. Door die zoektocht ontdekte ze een aantal merken die niet bekend zijn bij het grote publiek, maar enorm geliefd werden bij haar klanten. Een Frans cosmeticamerk, YESforLOV, was er daar één van. Niemand in Nederland verkocht de complete lijn, dus moest Kirsten bij het hoofdkantoor in Parijs aankloppen om daar haar inkopen te doen. “Het merk is fijn, het is van hoge kwaliteit en ziet er ook nog eens prachtig uit. Ik wilde niet meer naar een ander merk.” In Parijs reageerde men enthousiast over het idee van Kirsten om zelf een webshop te beginnen in exclusieve producten, waaronder het complete aanbod van het Franse merk.

Veel werk
Een beetje onderschat heeft Kirsten het wel, zeker doordat ze zelf de webshop heeft gebouwd. “Natuurlijk zijn er handige tools die je hierbij ondersteunen, maar daar blijft het niet bij. Ik ben kritisch op hoe iets eruit moet komen te zien: minstens even mooi als de producten.” Daarnaast moesten de producten en omschrijvingen handmatig worden ingevoerd en werden contacten gelegd met verschillende leveranciers. “Achter de schermen moet je van alles regelen, zodat het voor de gebruiker zo makkelijk mogelijk wordt een bestelling te doen. Dat heb ik onderschat. Donderdag 10 september gaat de shop live, maar ik weet nu al dat er dan nog veel details zijn die niet naar mijn wens zijn. Er is nog veel te polijsten.”

Gevarieerd aanbod
Juist omdat plezier zo breed is, biedt de webshop van Kirsten een gevarieerd aanbod van producten. Van parfum tot massage olie. Maar ook pakketten met champagne en een trip naar een luxe spa. “Ik kies alleen het beste, aan van-alles-wat doe ik niet. Als ik een product heb geselecteerd van het ene merk, valt de ander af.” De prijzen zijn ook gevarieerd. Het goedkoopste product koop je er voor een euro, een opfrisdoekje. Aan het duurste product hangt een prijskaartje van twaalfduizend euro: een 24 karaats gouden intiem speeltje voor de vrouw. Webshop Say Yes lanceert 10 september om 20:00 uur 

http://sayyesbykhloe.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven