Het Burgerlokaal van start in Borculo

BORCULO – Aan de Voorstad 13A in het pand van Jimmy’s is sinds kort Het Burgerlokaal te vinden. Elke zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur kunnen inwoners van Borculo er terecht voor een kop koffie, het opdoen van sociale contacten en om eventueel ondersteund worden met vragen op digitaal gebied. Ook is er ruimte om even een krant te lezen of te werken op de eigen laptop of tablet. Er is ruimte voor twaalf personen verdeeld over vaste zitplaatsen in twee ruimten. Buiten zijn vier zitplaatsen. Iedereen kan vooraf een zitplaats reserveren. Dat kan telefonisch van woensdag tot en met zaterdag van 08.30 tot 12.30 uur via 06-20314178 of per mail via [email protected].. Men houdt zich strikt van de regels van het RIVM.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven