Inzameling voor Voedselbank in Eibergen en Rekken


EIBERGEN – Op zondag 4 oktober houdt de diaconie van de Protestantse Gemeente Eibergen-Rekken haar maandelijkse inzameling voor de voedselbank. Ook op dinsdag 6 oktober kunnen alle inwoners van Eibergen en Rekken van 10.00 tot 11.30 uur hun bijdragen komen inleveren in de consistorie van de kerk tegenover de Huve.

Er worden vooral bijdragen in de vorm van houdbare levensmiddelen of toiletartikelen gevraagd. Om gezonde maaltijden te kunnen bereiden is er veel behoefte aan groenten in blikken of potten. De voedselbank verwacht dat er, door de coronauitbarstingen, in de komende tijd fors meer mensen een beroep zullen moeten doen op deze voorziening. Deze actie wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente maar is nadrukkelijk ook bedoeld voor iedereen die de voedselbank en haar cliënten een warm hart toedragen. Er staat een collectebus voor wie liever een financiële bijdrage geeft.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven