Toch een beetje Reurpop dit jaar

RUURLO – Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september presenteert Openluchttheater Lichtenvoorde in samenwerking met Reurpop een openluchtprogramma. Er is voor ieder wat wils: op vrijdagavond is er cabaret, op zaterdag wordt de bezoeker getrakteerd op pop/rock en op de zondag wordt er – zoals je van ons gewend bent – aan de kids gedacht met een kindermiddag. Zo is er toch nog een beetje Reurpop!

Erik van Muiswinkel
Op vrijdagavond 18 september trapt niemand minder dan cabaretier Erik van Muiswinkel af met zijn show ‘Buigt Allen Mee voor Drs. P’. Deze show brengt het leven, de verhalen en het werk van Drs. P samen. Gespeeld in een kleine ruimte is het een voorstelling op de Schaal van P. Een intieme, ironische en verwarrende voorstelling om bij te huilen van het lachen.

Aanvang: 19.30 uur
Voorstelling: 20.15 – 22.30 uur
Entree: € 17,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Crystal Dream • Unplugged Power
Op zaterdagavond 19 september kun je genieten van het duo Crystal Dream • Unplugged Power. De eerste set bestaat uit het songmateriaal uit pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten aangevuld met smaakvolle klassiekers uit de jaren ’80 en ‘90. In de tweede set neemt Crystal Dream je mee op een muzikale reis langs de beste songs van de populaire rockband U2.

Aanvang: 19.30 uur
Concert: 20.00 – 22.30 uur
Entree: € 17,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Warboel kindertheater
Op zondagmiddag 20 september hebben we, zoals je van ons gewend bent, iets leuks voor de kinderen. Niemand minder dan ‘Warboel’ gaat een super leuke, muzikale kindervoorstelling geven. ‘Warboelen’ betekent niets meer dan heerlijk muziek maken, spel, meedoen of veilig naast papa, mama, oma of opa – kijken naar andere kinderen die zich op het podium in het zweet staan te werken. Vanaf de eerste minuut spelen, kijken dansen of zingen de (jonge) kinderen mee met de swingende Warboelliedjes.

Terrein open: 14.00 uur
Show: 15.00 – 17.00 uur
Leeftijd: 3-10 jaar
Entree : € 11
Kinderen onder de twee jaar hebben gratis toegang tot de voorstelling

Smaakproeverij
Voorafgaand aan de shows op vrijdag- en zaterdagavond is het ook mogelijk om een smaakproeverij te doen. Een onbeperkt 3-gangen menu, bestaande uit smaakvolle gerechten uit eigen regio. Deze tickets kun je vooraf mee bestellen in de ticketshop. De inloop voor de Smaakproeverij is van 18:00 uur – 18:45 uur en kost € 17,50 per persoon. Hier lees je meer over de Smaakproeverij.

Wacht niet te lang, want de tickets zijn beperkt. Op = echt op! Uiteraard wordt er rekening gehouden met de RIVM richtlijnen.

Tickets zijn verkrijgbaar via http://www.reurpop.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven